Burgemeester Galema verricht opening woonvorm Landlaan Onstwedde

Bewoners met een verstandelijke beperking onthullen nieuwe naam

Op vrijdag 12 mei om 16 uur is de feestelijke opening van de nieuwe woonvorm van De Zijlen aan de Landlaan in Onstwedde. Burgemeester Baukje Galema verricht de officiële opening. Vervolgens onthullen de bewoners de nieuwe naam van het gebouw. Daarmee is de opening een feit!
Daarna is er tot 17.15 uur gelegenheid om het gebouw te bezichtigen onder genot van een hapje en een drankje. Iedereen is vanaf 16 uur welkom om langs te komen en een kijkje te nemen!

Eind maart zijn de 24 bewoners met een verstandelijke beperking verhuisd van de Woldstee Onstwedde naar hun nieuwe appartement aan de Landlaan. De nieuwe woonvorm aan de Landlaan bestaat uit 20 appartementen en 4 studio’s. De studio’s zijn bedoeld voor mensen die meer zorg nodig hebben. Voor de bewoners betekent hun nieuwe appartement meer privacy en comfort, zo krijgt iedereen een eigen badkamer en wc. Bovendien is de nieuwe woonvorm van alle gemakken voorzien op gebied van thuistechnologie.
Graag tot ziens op 12 mei!