Bijna 60 zijspancombinaties kwamen zaterdag 23 september naar Tolbert om mensen met een verstandelijke beperking uit de regio Westerkwartier mee te nemen voor een rit in hun ‘bakkie’. Iedereen kon mee. Voor mensen in een rolstoel werd het ‘bakkie‘ zo omgebouwd dat zij er ook goed in konden zitten.

Via een prachtige route door de natuur ging de rit naar Appelscha Duinenzathe waar het goed vertoeven was in het park. Het weer was fantastisch en al deze ingrediënten samen zorgden voor glunderende gezichten.

Aan het eind van de dag kwam iedereen weer veilig aan in Tolbert waar nog uitbundig werd nagepraat over de belevenissen van de dag. Daarna samen eten en samen nog feestvieren met de band ‘Fruitcake party‘.

Iedereen heeft genoten. Verkeersregelaars, zijspanners, motoragenten, medewerkers en vrijwilligers, bedankt!