Per 1 januari 2018 wordt Eric Zwennis de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van De Zijlen. Hij volgt Hetty de With op.

Eric Zwennis (1961) komt uit Den Haag en is sinds 2011 lid van de raad van bestuur van Ipse de Bruggen, een gehandicaptenzorgorganisatie in Zuid-Holland. Hij is een ervaren bestuurder en kiest ervoor om zijn loopbaan in het noorden bij De Zijlen voort te zetten.

Voorzitter raad van toezicht Margreeth Smilde is enthousiast over de aanstelling van Eric Zwennis. “Wij vertrouwen erop met Eric een betrokken en waardengedreven bestuurder gevonden te hebben. Wij wensen hem veel succes en een fijne tijd bij De Zijlen.”

Hetty de With neemt in december afscheid van De Zijlen, waarvan zij twintig jaar bestuurder is geweest. Hetty heeft zich met hart en ziel ingezet voor de betekenis en positie van mensen met een beperking. De Zijlen is Hetty dankbaar voor haar gedrevenheid, inspiratie en betrokkenheid. Hiermee is zij een drijvende kracht geweest voor ‘Betekenis boven beperking’.