Droom leden LFB uitgekomen mede dankzij De Zijlen

LFB is de landelijke belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking. LFB-leden Henk, Jeanet, Wouter, Rietje en Jente waren uitgenodigd om in februari 2018 naar het VN-congres in Genève te gaan.

Vooral voor Henk en Jeanet, die al jaren werken met het VN verdrag, was dit een droom. Deze droom was alleen niet gratis. Om naar Genève te gaan en om daar te verblijven was er geld nodig. Daarom was er een Crowdfundingsactie gestart. De Zijlen heeft vervolgens een donatie gedaan. Door alle donaties is de droom werkelijkheid geworden.

Op woensdag 11 april kwamen de leden van de LFB op bezoek bij bestuurder Eric Zwennis op het Zijlhuis om De Zijlen te bedanken. Ze gaven een korte presentatie over hun bezoek aan Geneve en overhandigden een prachtig kunstwerk als bedankje voor de mooie donatie aan hun reis.