De Zijlen wint Noorderlink Award

Donderdag 20 september vond de ‘Noorderlinkdagen 2018’ plaats in Leeuwarden. De dag stond in het teken van Werkgeluk. Tijdens de dag werd de Noorderlink Award uitgereikt aan het meest inspirerende werkgeluk-initiatief. De jury had uit 28 inzendingen 3 werkgeluk-initiatieven genomineerd. Daarbij was deze keer niet gekozen voor grote projecten maar juist een selectie gemaakt uit kleine voorbeelden van werkgeluk die een groot effect hebben.

In de categorie ‘Ik en mijn werkgeluk’ was begeleider Albert Brouwer van De Zijlen genomineerd.

Ruim 800 deelnemers van de Noorderlinkdagen brachten gistermiddag hun stem uit. De meeste stemmen gingen naar De Zijlen. Presentator en dagvoorzitter Art Rooijakkers reikte de prijs aan Albert Brouwer uit.

Videonominatie Albert Brouwer