De Zijlen doet mee aan landelijke campagne #ikZorg

Op 1 november 2018 is de campagne Ik Zorg gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. Ook De Zijlen zet zich in voor deze campagne. Vijf van onze medewerkers uit Musselkanaal vertellen wat hun functie inhoudt en waarom zij gekozen hebben voor een baan in zorg- en welzijnsector. Met Ik Zorg laten meer dan 600 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is.

Hun verhalen staan centraal in de landelijke publiekscampagne #ikzorg en op de website www.ondekdezorg.nl.

Met de slogan ‘IK ZORG’ vertellen ze waar ze trots op zijn en wat ze willen dat anderen weten over werken in zorg en welzijn. Zo laat de campagne zien dat werken in zorg en welzijn zoveel meer is dan dat je wellicht denkt.

Ik Zorg is onderdeel van het Actieprogramma Werken in de Zorg met als doel om in 2022 de personeelstekorten terug te brengen naar nul of daar dichtbij.