Ik ben Jan-Anne Meijer en ik ben 40 jaar. Ik vind zwemmen erg leuk. Ik heb een licht spastische stoornis, epilepsie en een aan autisme verwante contactstoornis.

Ik heb gevoel voor humor en kan ontzettend genieten van sfeer en gezelligheid. Door veroudering worden mijn spieren stijver en om in conditie te blijven, is zwemmen goed voor mijn lijf.
Ik heb geen zwemdiploma, maar ik maak gebruik van bandjes om mijn armen. Voor mijn epilepsie is 1 op 1 zwemmen belangrijk.
Ik ben op zoek naar een vrijwilliger, die met mij 1 maal in de week wil gaan zwemmen. Het leukste vind ik om met de bal over en weer te gooien in het zwembad en om je nat te spetteren. Voordat we samen kunnen gaan zwemmen, gaan we eerst kennis maken en krijg je alle informatie, die je nodig hebt van mijn begeleiders. Lijkt het je leuk om dit samen met mij te doen, meld je dan aan. Je krijgter een hoop gezelligheid en voldoening voor terug.

Wanneer

Door de week. In overleg. Vanaf 19.00 uur in het zwembad van Sintmaheerdt. Er is toezicht in het zwembad voor mijn epilepsie.

Plaats

Synagogeplein 3 te Leek

E-mail adres contactpersoon

Alina.Balk-Anjewierden@dezijlen.nl
Grietje.Mulder@dezijlen.nl