Bewoners van Fraamborg in Middelstum willen dolgraag blijven sporten, maar we komen handen tekort. Wie komt ons helpen?

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die met ons mee wil sporten op de vrijdagmiddag. Het gaat om het begeleiden van een groep van ongeveer zes bewoners in de leeftijdscategorie van 25-55 jaar. Er is standaard een vaste begeleider bij aanwezig. Om 13.00u vertrekken wij naar Winsum. Daar sporten we van 13.30-14.30 en om 15.00u zijn we terug in Middelstum. Daar is natuurlijk nog tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie.

Het zou geweldig zijn als je in het bezit bent van een rijbewijs. Verder gaat het vooral om het stimuleren van de bewoners tijdens het sporten.

Het is een erg leuke middag! Wij balen ervan als dit niet meer kan..
Ben of ken jij iemand die ons kan helpen? Bel dan 06-22104116.