24 maart 2020

Beste medewerkers van De Zijlen,

Vanwege het Corona virus bevinden wij ons momenteel in ongekend spannende tijden. Als raad van toezicht volgen wij de ontwikkelingen bij De Zijlen op de voet. Als voorzitter heb ik meerdere keren per week contact met de raad van bestuur. Ook worden wij als raad regelmatig schriftelijk geïnformeerd over de maatregelen die de organisatie treft om besmetting te voorkomen.

De huidige situatie vraagt veel van onze cliënten, verwanten en medewerkers. Wij zijn onder de indruk van de wijze waarop jullie je in deze tijden inzetten voor onze cliënten. Zeker nu er ook beperkingen zijn gesteld aan het bezoek van verwanten, komt er nog meer op jullie schouders terecht. Wij ervaren veel creativiteit en verbondenheid om ook in deze tijd de cliënten een zo volwaardig mogelijk leven te bieden.

Onze waardering en respect voor al deze inzet is groot. Door samen met elkaar er voor te staan is er veel mogelijk. En, zoals premier Rutte ook al zei, let vooral ook een beetje op elkaar in deze tijd.

Veel kracht en succes gewenst in de komende periode.

Namens de raad van toezicht van De Zijlen.
Henk Bakker, voorzitter