In deze bijzondere tijd hebben we ook de stagiaires hard nodig. En gelukkig heeft De Zijlen veel stagiaires die zich met passie en betrokkenheid inzetten voor onze cliënten. Dat willen we ook de komende tijd graag zo houden.

Voor stagiaires gelden dezelfde richtlijnen als voor al onze medewerkers en alle burgers in Nederland. Zie de site van de RIVM voor richtlijnen ten aanzien van sociaal verkeer, hygiëne en terughoudend zijn in contacten.
Deze richtlijnen zijn er om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden. Een dringend advies aan iedereen om zich daaraan te houden.

Heb je naast je stage ook werk bij een andere bedrijf of organisatie? Dat kan natuurlijk. Ook daarbij gelden weer de landelijke richtlijnen.
Heb je toch nog vragen of zorgen hierover? Neem dan contact op met je leidinggevende.