Medewerkers in de ouderen-, gehandicapten- en thuiszorg blijven vaak relatief onzichtbaar, terwijl zij 365 dagen per jaar de boel draaiende houden. Een welgemeend bedankje voor hen, die dag in dag uit klaar staan voor kwetsbare en zieke mensen, is daarom zeker op zijn plaats.

Via deze campagne willen ActiZ, VGN en Zorgthuisnl iedereen de mogelijkheid bieden iemand in het middelpunt te zetten en zo te bedanken.

Hoe werkt het?

Via www.dikkedankjewel.nl kan iedereen een gepersonaliseerde video maken voor iemand die in de zorg werkt. Denk aan de verzorgende van je moeder, de thuiszorgmedewerker van je vader, de begeleider van je kind, je collega, een familielid of vriend. Vervolgens kan je deze video versturen via e-mail of WhatsApp, of delen via social media met de hashtag #dikkedankjewel.