Wat gebeurt er als u zich aanmeldt bij De Zijlen?

Heeft u een verstandelijke beperking of heeft u een kind of familielid met een beperking?

Neem dan contact op met De Zijlen. Wij hebben een uitgebreid pakket aan zorg en diensten, aantrekkelijke woonhuizen, diverse vormen van werk en dagbesteding en advies op het gebied van zorg en (ambulante) ondersteuning. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij ons terecht.

Dat kan snel en eenvoudig.

Hoe aanmelden bij De Zijlen?

U belt of mailt ons Clientservicepunt. Na het telefonisch contact komen wij bij u thuis voor een oriënterend gesprek. We bespreken dan uw wensen.

U bekijkt het brede aanbod aan diensten en locaties van De Zijlen. U kunt samen met de consulent enkele locaties bezoeken en sfeer proeven. Wij vertellen u over de mogelijkheden.

 

Als u heeft gekozen voor een locatie of dienst van De Zijlen, en de ondersteuning kan starten, dan worden met u op de locatie afspraken vastgelegd in een zorg en dienstverleningsovereenkomst. Als er op de locatie geen open plaats is, komt u eerst op een wachtlijst. De
cliëntconsulent onderhoudt dan contact met u totdat u aan de beurt bent. In de tussentijd kan er ook overbruggingszorg worden geboden. Als u dit wenst zal de cliëntconsulent met u de mogelijkheden doornemen.

 

U kunt bellen met één van onze clientconsulenten

tel. 0594-850 552. Dit is geheel vrijblijvend.

Of maak gebruik van ons aanmeldingsformulier.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Onze clientconsulenten

Alle mensen die recht hebben op langdurige zorg (met een Wlz‐indicatie) kunnen hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg.

ZN Factsheet cliëntondersteuning

MEE Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg

MEE Flyer onafhankelijke clientondersteuning bij langdurige zorg

Wilt u contact met het 't Zijlhuis

het dienstencentrum van De Zijlen?

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland

Kwaliteit

Alle woon- en werklocaties van De Zijlen hebben een HKZ-certificaat. HKZ is een landelijk kwaliteitskeurmerk voor Nederlandse zorginstellingen.

ANBI

De Zijlen is een ANBI, een algemeen nut beogende instelling.

Noordelijk Platform Gehandicaptenzorg

Logo

Vrijetijds Bureau