Wie wil het niet: een leuke werkplek, zinvolle dagbesteding of lekker ontspannen uw oude dag doorbrengen. Maar… hoe vindt u een plek die past bij u of bij uw zoon of dochter?

Een plek die structuur geeft aan het leven en het zelfvertrouwen vergroot, inclusief ruimte voor sociale contacten. Kortom: een veilige en vertrouwde plek waar u met veel plezier naar toe gaat. Praat eens met De Zijlen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de mogelijkheden!

Wie wil er niet leuk werk? Zoveel mogelijk meedoen in de samenleving, daar draait het bij ons allemaal om.

Iedereen krijgt een eigen werkplan. Je wilt misschien aan het werk bij een bedrijf. Of een cursus volgen om bepaalde vaardigheden te vergroten. Dat kan allemaal. Samen bekijken we alle mogelijkheden. Ben je na een tijdje uitgekeken op een bepaalde werkplek? Dan gaan we samen op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Gevarieerd aanbod

Wij bieden bijvoorbeeld ontspannende en belevingsgerichte activiteiten. Je kunt ook kiezen voor werk in één van de werkprojecten. Denk aan textiel, hout, groen, huishouding of catering. Er kan heel veel. Ook een baan in het bedrijfsleven is mogelijk. Of bent u op leeftijd en uitgewerkt? Dan kunt u genieten van dagbesteding in een ontspannen sfeer. Wij zorgen voor passende ondersteuning!

» Klik hier om alle dagbestedingsmogelijkheden te bekijken

» Download hier de brochure ‘Werk & Dagbesteding’