Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden? Kom eens praten! Vrijwilligers zijn voor De Zijlen van onschatbare waarde. Dankzij hun betrokkenheid geven zij cliënten bijzondere aandacht en een plezierige tijd. Via vrijwilligers leren cliënten nieuwe mensen kennen. Zo breiden ze hun sociale netwerk uit.

Enthousiast

Om vrijwilliger te worden bij De Zijlen heb je geen ervaring nodig. Alleen enthousiasme is al genoeg! Vrijwilligers kunnen op allerlei manieren iets betekenen voor cliënten. Denk bijvoorbeeld aan samen tuinieren, wandelen, winkelen, fietsen of computeren. Daarnaast zijn veel vrijwilligers actief bij groepsactiviteiten zoals bij dagbesteding. Sommige vrijwilligers komen voor één of meer cliënten. Anderen komen voor een bepaalde activiteit. U kunt bijvoorbeeld eenmaal per week een uurtje vrijwilliger zijn maar ook eenmaal per maand. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die u erin wilt steken. Er is vooral veel vraag naar vrijwilligers in de weekenden en in de avonduren.

Goede ondersteuning

Alle vrijwilligers kunnen rekenen op professionele ondersteuning door de begeleiders. Uiteraard worden alle onkosten vergoed en voor een WA- en ongevallenverzekering wordt gezorgd.

Meer informatie

Is vrijwilliger worden iets voor u? Kijk dan hiernaast naar de vrijwilligersvacatures. U kunt vervolgens rechtstreeks contact opnemen met de medewerker van de locatie via mail of telefoon.

Klik hier voor het volledige overzicht met vrijwilligersvacatures.

Vrijwilliger vacatures